Welkom op onze internetsite www.goedkopeautopremie.nl , bent u op zoek naar de goedkoopste en beste verzekering voor uw motorrijtuig dan bent u bij ons op het goede adres.

 

Wilt u direct uw premie berekenen, dan kunt u in de linkerkolom op het betreffende verzekering klikken en daar direct berekenen, vergelijken en eventueel online afsluiten.

 

Direct Advies   Tel:0318 - 526072

 

Voor de autoverzekeringen hebben wij ook enkele verzekeringen die voor een speciale doelgroep zijn:

 

q       De auto perspectief polis, is speciaal voor autorijders die na 1 schade een malus hebben (toeslag i.p.v. korting).

q       De auto voordeel polis, speciaal voor diegene met al enige jaren een rijbewijs en nu voor het eerst een auto

q       De auto ster polis, speciaal voor auto’s tot 1250 kg met een (beperkt) casco dekking. Premie afhankelijk van energiewaarde!

q       De auto er bij polis, speciaal voor uw 2e auto, ook als uw eerste auto een leaseauto is. (min. 24 jaar, max. 20.000 km, max. 1250 kg en maximale nieuwwaarde  € 30.000,=

 

Motoren kunnen vaak als 2e voertuig verzekerd worden. U krijgt dan extra korting. Ook als 1e voertuig bent u bij ons goedkoper uit dan elders. Ook hier bieden we u o.a. de motorvoordeelpolis. Bereken en ontdek het verschil.

 

Ook bij de bestelauto verzekering kennen we de bestelauto voordeel polis. Deze is evenals de auto voordeel polis speciaal bedoeld voor mensen met al enige jaren een rijbewijs, maar die nog niet eerder een bestelauto hebben gehad.

 

Sinds de invoering van het kenteken voor bromfietsen kennen deze verzekeringen ook een opbouw van schadevrije jaren. U kunt bij ons uw bromfiets heel voordelig verzekeren (zeker met de bromfietsvoordeelpolis) met een gunstige startkorting.

 

De voordeelpolis is er ook voor scootmobielen, vrachtauto’s, taxi’s en koerierdiensten!

 

OldtimerTraficMeganeOok oldtimers kunt u bij ons verzekeren, in een aantal gevallen al vanaf 20 jaar oud. Ook met winterstop! Het is zelfs mogelijk om tegen een geringe premie de dekking van hulpverlening in Nederland uit te breiden naar heel Europa.

 

Fireblade
AEROX